SOJASAUS UMAMI FLES
Proef & beleef Zeeland
Zeker Zeeuws® gecertificeerd voor onze Zeeuwse Oesters en Zeeuwse Kreeft
De beste Japanse sojasaus met een unieke intense en zachte smaak
Momenteel wordt de wereld overspoeld met een grote diversiteit aan soja sauzen. Vaak wordt dit voornamelijk gecombineerd met sushi en sashimi. De smaak wordt als zout tot zeer zout ervaren. Umami sojasaus heeft een unieke smaak die niet op de markt verkrijgbaar is en volgens eigen receptuur wordt geproduceerd. Het versterkt en intensiveert de smaak van het gerecht waarmee het wordt gecombineerd zonder haar identiteit te verliezen. Het is te vergelijken met zeer goede rode wijn met een mooie lange diepe afdronk en verrassende bite. De saus is dikker zodat het marineren eenvoudig en snel gaat. Daarom is Umami sojasaus uitermate geschikt voor het toepassen in visgerechten aangezien het belangrijk is om de specifieke smaak te behouden.
WENSEN OF VRAGEN?
In onze webshop kunt u onze producten bestellen. Heeft u speciale wensen of vragen? Neem gerust contact met ons op!
Heeft u een allergie? Belt u tijdens openingstijden naar de winkel om te horen of dit product geschikt voor u is.
Allergenen
Allergenen niet bekend.Allergenensporen
Allergenensporen niet bekend.Ingrediënten
Ingrediënten niet bekend. Voor meer informatie neem contact op: +31 (0)113 - 574318.Bereidingsadvies
Bereiding: Stap 1: Meng ongeveer 75 ml Umami-soja-saus met het sap van de limoen en een paar takjes fijngehakte verse koriander (genoeg voor ca. 24 oesters) Stap 2: Maak per persoon 4 verse oesters open en laat een gedeelte van het vocht uit de schelpen lopen. Stap 3: Besprenkel de oesters met de Umami-soja dressing ( of geef deze er apart bij, zodat men het zelf over de oesters kan sprenkelen). Eet Smakelijk !
Menusuggesties
Oester Umami (4 personen) Benodigdheden: 4 verse oesters (per persoon) Umami-soja-saus 1 limoen Verse koriander
MISSCHIEN IS DIT OOK IETS VOOR U?
MAKREELFILET MET PEPERKORRELS
Plus/minus 100 gram per stuk, wordt verkocht per gewicht